VERHUISBERICHT: Met ingang van 23 september is ons nieuwe adres:
Hollandsch Diep 63-V, 2e verdieping, Capelle a/d IJssel.

In verband met de actuele COVID-19 situatie vervangen we nog steeds een aantal afspraken door beeldbel-afspraken waar mogelijk. Ook blijven de basisregels rondom extra hygiene gelden (zie hiervoor aanwijzingen in de praktijk) en vragen we u niet op de praktijk te komen bij ziekteverschijnselen die op COVID-19 kunnen wijzen. Voor vragen of overleg neem gerust contact op.

Begeleiding en behandeling

Voor verschillende hulpvragen kunnen wij begeleiding en behandeling bieden. Wij werken met evidence-based behandelprotocollen, meestal op basis van cognitief gedragstherapeutische methodieken. Daarnaast hebben wij enkele medewerkers die geschoold zijn in EMDR behandelingen, een speciale behandeling die vooral krachtig en werkzaam is bij traumagerelateerde klachten, en angsten en fobieen.

Naast de individuele behandelingen bieden wij als groepsbehandelingen aan de TOM- training voor het aanleren van basisvaardigheden van de sociale communicatie en de Vriendentraining, gericht op het omgaan met emoties en moeilijke situaties.

Voor concentratie- en werkgeheugenproblemen bieden wij de Cogmed blended training aan.