VERHUISBERICHT: Met ingang van 23 september is ons nieuwe adres:
Hollandsch Diep 63-V, 2e verdieping, Capelle a/d IJssel.

In verband met de actuele COVID-19 situatie vervangen we nog steeds een aantal afspraken door beeldbel-afspraken waar mogelijk. Ook blijven de basisregels rondom extra hygiene gelden (zie hiervoor aanwijzingen in de praktijk) en vragen we u niet op de praktijk te komen bij ziekteverschijnselen die op COVID-19 kunnen wijzen. Voor vragen of overleg neem gerust contact op.


Marjan de Bil

GZ psycholoog
Kinder- & jeugdpsycholoog NIP
EMDR Europe practitioner VEN
Supervisor NIP

Marjan de Bil is praktijkeigenaar en als hoofdbehandelaar betrokken bij alle onderzoeken en behandelingen binnen de praktijk. Als behandelaar houdt zij zich voornamelijk bezig met EMDR behandelingen, oplossingsgerichte therapie, ouderbegeleiding, coaching, en supervisie voor GZ-psychologen, Kinder- en Jeugdpsychologen en Schoolpsychologen.

Bernice Edens

Onderwijs- & ontwikkelingspsycholoog
Cognitief gedragstherapeut VGCT i.o.
EMDR therapeut
Cogmed coach

Bernice Edens is onderwijs- en ontwikkelingspsycholoog, en is binnen de praktijk zowel bij de diagnostiek als bij de behandeling betrokken. Zij verzorgt zowel groepstrainingen als individuele behandeling bij onder andere angstproblematiek, stemmingsklachten en zelfbeeldproblemen.

Caley Stearn

Psycholoog

Caley is psycholoog en is in de praktijk zowel betrokken bij psychologisch onderzoek als bij behandeling en begeleiding. Haar specialismen liggen vooral op het gebied van cognitieve gedragstherapie bij angstproblematiek, stemmingsproblematiek en zelfbeeldproblemen.

Rachel van Dijk

Secretaresse

Rachel van Dijk is medisch secretaresse en ondersteunt ons bij het maken van afspraken en het verwerken van de administratie